Vindt hier alle informatie over Prothese BH's& Lingerie

Mogelijkheden Prothese Bh’s & Lingerie

Een goede prothese bh is belangrijk voor je.

Het is al moeilijk genoeg na een borstoperatie en dan wil je er toch weer vrouwelijk uitzien. Mogelijk heb je een tijdje een sportbeha gedragen en wil je nu weer een mooie beha. Waar moet je dan op letten? Wat geeft jou weer het gevoel van zelfvertrouwen en uitstraling. Ondanks dat je lichaam is veranderd en de emoties die daarbij kwamen kijken verwerkt moeten worden, mooie prothese lingerie hoort gewoon bij jou als vrouw. Niet alleen zwart, wit of huidskleur.

Op-en-top vrouwelijk voelen. Vrouw zijn, aantrekkelijk zijn, een mooie beha kunnen dragen onder dat sexy avondjurkje en toch op je lingerie kunnen vertrouwen. Dat het comfortabel zit, de prothese niet verschuift, jezelf weer durven laten zien aan jezelf en aan je partner, daar wordt een vrouw gelukkig van.

Er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor mooie prothese lingerie. Het eerste jaar kan het mogelijk zijn dat je nog geen prothese beugelbeha kan of mag dragen. Dat is allemaal afhankelijk van het soort operatie en wat de dokter je heeft geadviseerd. Maar wat is nu anders aan een prothese bh?

Stoffen Prothese BH's & Prothese Lingerie

Hieronder een greep uit onze stoffen.

Prothese-bh.nl - Zoek jij prothese bh's of prothese lingerie?

Prothese Kant Paars

Prothese Kant Zwart Rood

Prothese Kant Rood

Prothese Multicolor

Prothese Kant Rood Bloemen

Prothese Kant Diamant

Prothese Kant Bruin

Prothese Kant Rood Tijger

Prothese Kant Zwart Groen

Prothese Kant Blauw

Prothese Kant Donker Blauw

Prothese Kant Mint Groen